Warning: Creating default object from empty value in /home/romexte/public_html/intrenoiparintii.ro/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Parintele adolescentului perfect – un eveniment Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu | Intre noi parintii

Intre noi, parintii

Parintele adolescentului perfect – un eveniment Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu

de admin

Intre noi, parintii - de vorba cu Aurora LiiceanuPutem fi parintii perfecti ai unor adolescenti perfecti? Chiar ne dorim asta? Multi spun ca drumul spre perfectiune este acelasi drum care sfarseste in tristete si izolare. Cu toate astea, in mod firesc, ne comportam ca si cand am vrea sa fie posibil. Vrem de la adolescentii nostri sa invete bine, sa le placa scoala, sa fie ordonati, sa comunice cu noi in orice situatie, sa ne asculte si sa aiba prieteni potriviti. Oare nu cerem prea mult? Oare ne-am conturat in minte un model al „adolescentului perfect” in care incercam sa ne incadram – fie si cu forta -copilul?

Miercuri, 12 noiembrie, ora 18.30, va invitam la semiarul cu tema Parintele adolescentului perfect , un eveniment Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu  realizat impreuna cu revista Avantaje, ce va avea loc la Hotel Capital Plaza din Bucuresti.

Alaturi de psihologul Aurora Liiceanu, psihoterapeutul Simona Tofan si Daniela Palade-Teodorescu, redactor-sef Avantaje, vom incerca sa identificam situatiile in care noi, parintii, nu procedam intotdeauna corect si sa gasim abordari diferite, care sa ne ajute sa construim relatii armonioase cu adolescentii nostri. Cu ajutorul exemplelor si situatiilor concrete vom analiza ce atitudini blocheaza buna comunicare si care ar fi, din contra, cele care o pot favoriza.

Daca vrei sa participi la eveniment trimite un e-mail la adresa contact@intrenoiparintii.ro sau posteza un comentariu pe pe site-ul partener www.avantaje.ro (completand formularul de inscriere) in care sa precizezi intrebarea, referitoare la subiectul intalnirii, pe care ai vrea sa o adresezi celor doi specialisti la seminar.

Invitatiile vor fi distribuite in format electronic, in limita a 40 de locuri.

Va asteptam!