Warning: Creating default object from empty value in /home/romexte/public_html/intrenoiparintii.ro/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Tentatiile la varsta adolescentei – o dezbatere „Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu” | Intre noi parintii

Intre noi, parintii

Tentatiile la varsta adolescentei – o dezbatere „Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu”

de admin

IMG_5121Tigarile, alcoolul sau chiar drogurile sunt tentatiile care la varsta adolescentei apar insidios, nascand in mintea tinerilor intrebarea „Ce-ar fi sa incerc?”. Cateodata, de la gand la fapta nu este o cale prea lunga, iar de la o prima incercare la obicei lucrurile se petrec rapid, iar adolescentul nu isi poate da seama foarte clar cum s-a ajuns acolo.

Majoritatea parintilor afla tarziu despre „curiozitatile” copiilor si speriati sau ingrijorati ca „au apucat-o pe o cale gresita”, reactioneaza la randul lor gresit.

Miercuri, 16 octombrie, te invitam la o intalnire „Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu” cu psihologul Aurora Liiceanu, psihoterapeutul Simona Tofan, coach-ul Ramona Lacatus si moderata de Daniela Kammrath, redactor sef 121.ro, in cadrul careia sa discutam despre lumea tentatiilor si despre cum ne putem indruma adolescentii in aceasta perioada delicata.

Stiai ca 42% dintre adolescentii din Romania au consumat cel putin o data bauturi alcoolice, iar 23% dintre adolescentii romani au fumat cel putin o tigara in viata? Iar 5,4% dintre adolescentii de peste 14 ani au experimentat deja un tip sau altul de droguri, asa cum arata un studiu recent al UNICEF Romania.

Te invitam la o intalnire „Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu”, realizata in parteneriat cu 121.ro, la care sa discutam despre cum ne putem pregati copiii pentru situatiile cu potential de risc si despre cum ii putem invata sa spuna NU tentatiilor. Conform ideii ca parintii mai pregatiti au un succes mai mare in indrumarea adolescentilor.

Cum poti primi o invitatie la eveniment?
• Inscrie-te pe site-ul partener www.121.ro, postand un comentariu care sa raspunda la intrebarea: Te-ai confruntat pana acum cu situatia ca adolescentul tau sa fumeze, sa bea alcool sau sa consume droguri?
• Trimite un e-mail la adresa contact@intrenoiparintii.ro raspunzand la intrebarea de mai sus.

Raspunde si poti primi una din cele 50 de invitatii gratuite. Evenimentul are loc miercuri, 16 octombrie, ora 18.30 la Hotel Capital Plaza din Bucuresti.

Va asteptam!